O društvu

Društvo za razvoj duhovne inteligence Budni je bilo ustanovljeno v januarju 2012 z namenom dviga duhovne inteligence. Glavni cilj društva je izobraževanje o več inteligencah, s poudarkom na povezovanju inteligenc, tako racionalne, čustvene, osebne, duhovne in fizične.

Društvo ni duhovno gibanje, pač pa gibanje prenove uma in duha. Spoznanja društva temeljijo na desetletnem delu s strokovnjaki s številnih področij (psihologija, psihoanaliza, medicina, veščine telesa in management emocij). Predsednica društva se je izpopolnjevala na mnogih nivojih, od študija do profesorskega dela, raziskovanja in povezovanja ljudi.

V društvu se povezujemo vsi tisti, ki nas zanima razvoj potencialov. Zanima nas mojstrstvo posameznika na vseh področjih. Članstvo v društvu je možno za vse tiste, ki sledijo zgoraj opisanim ciljem.

»Skupaj gremo lahko dlje od moči misli. Čas je, da se povežemo v profesionalno skupino posameznikov, ki so pripravljeni prevzeti odgovornost za svoja življenja«.

 

 

 

 

 

Misel tedna

"Ne sprašujte se predolgo, kaj je šlo narobe. Namesto tega se osredotočit na naslednji korak in porabite vso svojo energijo za korak naprej - v smeri iskanja odgovora."

(Denis Waltley)

 

 

 


Spletna stran za svoje delovanje uporablja spletne piškotke. Z uporabo naših strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Želim izvedeti več