Sodelavci društva

POLONA HRIBAR - podpredsednica

Polona Hribar (17.1.1983) je zaposlena v skupini družinskih podjetij FMG.si. Glavni področji, ki ju pokriva, sta računovodstvo in finance.

Zmožnost delovanja na večih področjih podjetništva ji omogoča njeno kvalitetno poznavanje in vpogled podjetništva vpetega v (družinsko) tradicijo. Prenos znanja pri njej poteka že od osnovne šole.

Preberi več...

LUČKA TANCER - generalna sekretarka

Lučka Tancer (30.4.1962) je celotnih 20 let delovne dobe delala na delovnem mestu lektorice in redaktorice. Pri častniku Slovenec je pridobila dragoceno znanje in napotke ter poglobljeno poznavanje zakonitosti lektoriranja od takratnega vodje lektorske službe dr. Janeza Dularja. Žal je častnik prenehal izhajati in novo delovno mesto je našla pri reviji Svobodna misel.

Preberi več...

Misel tedna

"Ne sprašujte se predolgo, kaj je šlo narobe. Namesto tega se osredotočit na naslednji korak in porabite vso svojo energijo za korak naprej - v smeri iskanja odgovora."

(Denis Waltley)