»BUDNI metodologija povezovanja inteligenc« ©

Dr. Lucija Mulej Mlakar v knjigah On-kraj raz-kritja in Skrivnost-zakaj ne deluje pri vas postavi temelje za povezovanje vrednot zemlje in neba. Gre za simbolno primerjavo, ki razlaga razpetost človeka med vrednote materialnega in duhovnega sveta, ali, za razmejitev od osebnega doživljanja dogodkov in sosledja posledic v naših življenjih ter do duhovnega osmišljanja vsega, kar ustvarimo.

Telo kot vrednota zemlje je dobrina, ki jo jemljemo precej samoumevno, kljub porastu terapij in znanj, delavnic, novih življenjskih slogov ter ved, kot so ekologija, socialna ekologija, ekologija telesa, duhovne šole, bioresonanca inp. Vsa ta področja argument lastne dejavnosti utemeljujejo na dokazu, da misli vplivajo na stanje duha in telesa.

Telo kot vrednota zemlje ima specifični motorično-gibalni imprint, frekvenco možnosti, ki jih večina ljudi v življenju ne razišče. Fizično inteligenco raziskujemo ob pomoči predavanj iz kineziologije, psihologije športa in praktičnih izkušenj.

Duhovno inteligenco utemeljujemo na principu poštenja do sebe in mota: »Naredi vse, kar je v tvojih močeh, nato pa upravičeno počakaj na čudež«. Čustveno inteligenco razvijamo in usmerjamo na delavnicah in seminarjih, ter dvakrat tedenskih srečanjih v Kranju, ki jih vodi dr. Lucija Mulej Mlakar.

Lucija Mulej Mlakar: Pozitivna podjetja - od racionalnega do duhovnega kapitala [prenos]

 

Misel tedna

"Ne sprašujte se predolgo, kaj je šlo narobe. Namesto tega se osredotočit na naslednji korak in porabite vso svojo energijo za korak naprej - v smeri iskanja odgovora."

(Denis Waltley)

 

 

 


Spletna stran za svoje delovanje uporablja spletne piškotke. Z uporabo naših strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Želim izvedeti več